Obvestilo STADLER

Članki

Z veseljem sporočamo, da je bil Carlos Manchado Atienza imenovan za člana vodstvene ekipe družbe STADLER Anlagenbau GmbH.

Carlos se bo družbi STADLER pridružil 1. junija 2021 kot zastopnik številnih naših hčerinskih podjetij in kot mednarodni direktor prodaje za Iberski polotok, Srednjo in Južno Ameriko ter nove trge. V podjetje bo prinesel izkušnje, ki jih je pridobil v 21-ih letih dela v podjetju TOMRA, mednarodnem podjetju za recikliranje, kjer je opravljal različne vodstvene funkcije - nazadnje je bil regionalni direktor za Ameriko.

Njegove bogate izkušnje in poznavanje področja recikliranja bodo podjetju STADLER zagotovili prednost pri rasti poslovanja v različnih regijah po svetu in strateško podporo pri reševanju izzivov, s katerimi se podjetje sooča. Njegov prispevek bo ključen za nadaljnjo rast družbe STADLER kot vodilnega podjetja na trgu ter za uspeh ekipe pri zagotavljanju najboljših storitev in podpore strankam.

Willi Stadler: "Izjemno smo veseli, da bo Carlos v naše podjetje prinesel svoje izjemne mednarodne izkušnje in obsežno znanje s področja recikliranja. Prav tako bi rad izrazil naše veliko spoštovanje do Luisa Sancheza in njegovega odličnega dela v podjetju STADLER. Luis se je odločil za nove priložnosti, zato bi se mu radi zahvalili in mu zaželeli vse najboljše pri novih izzivih. Carlos bo kot izvršni direktor prevzel tudi odgovornost za našo podružnico v Španiji." 

Carlos Manchado Atienza: "Veseli me, da se lahko pridružim ekipi podjetja STADLER, ki ima 230-letno zgodovino. Zame je to čast in ponosen sem, da sta me družba STADLER in njen lastnik Willi Stadler izbrala za člana vodstvene ekipe. Skupaj bomo še naprej napredovali in razvijali rešitve za nove izzive prihodnosti. Biti del tega podjetja skupaj z njegovimi dinamičnimi ekipami, ki nenehno napredujejo in rastejo, je navdihujoče in spodbudno. Odkar sem začel delati na področju recikliranja, sem si vedno prizadeval zagotavljati rešitve za zmanjšanje količine odpadkov v naši družbi in se trudil za krožno gospodarstvo, ki nam omogoča zmanjšanje količine odpadkov in njihovo pretvorbo v vire. To bo zagotovo še naprej močno vplivalo na moje poklicno življenje v tem uspešnem podjetju.”