WireX

Prvi takšne vrste!

STADLER WireX je prvi stroj na trgu, ki lahko v enem prehodu odstrani žico iz križno vezanih bal: ni potrebe po dvojnem doziranju ali ročnem delu.

Izjemno inženirstvo

STADLER WireX je opremljen s posebej zasnovanim sistemom za zaznavanje, ki popolnoma avtomatizira in pospeši proces odstranjevanja žice. Ta tehnologija omogoča stroju izjemno zmogljivost do 60 bal na uro pri delu z enojno vezanimi balami.

Poleg tega WireX vključuje senzorje, ki merijo dimenzije bal, zagotavljajoč združljivost in učinkovito obdelavo. Oblika stroja je posebej prilagojena za sprejem standardnih dimenzij bal, ki so običajne v Evropi in ZDA, kar pomaga zmanjševati operativne težave in maksimizirati produktivnost. Ta premišljena integracija tehnologije in oblikovanja odraža pomemben napredek v avtomatizaciji obdelave bal, kar STADLER WireX uvršča v sam vrh svojega področja.

STADLER WireX

Inovativna tehnologija

Novi WireX je opremljen z naprednim sistemom za nadzor PLC (Programmable logic controller), ki vključuje inovativen sistem za merjenje bal. Ta sistem je ključnega pomena za zagotavljanje natančne obdelave različnih velikosti in vrst bal. Konstrukcija je robustna, izdelana iz jeklenega okvirja, odpornega na vibracije, ki ohranja stabilnost pod operativnimi obremenitvami.

Za nadaljnje povečanje učinkovitosti WireX vključuje integrirane enote za zaznavanje in merjenje ter rezalna orodja, ki so ključna za proces odstranjevanja žice. Prisotnost 17 električnih pogonov igra ključno vlogo pri delovanju stroja, saj omogoča izjemno in dosledno delovanje, potrebno za učinkovito odstranjevanje žice. To celovito integracijo tehnologije postavlja WireX v vodilni položaj na svojem področju.

Z ogledom videoposnetka se strinjate, da bodo vaši podatki poslani v YouTube in da ste pravilnik o zasebnosti.