DOLOČILA

STADLER® Anlagenbau GmbH
Max-Planck-Str. 21
88361 Altshausen
NEMČIJA

Trgovinski register: 55 1356
Registrsko sodišče: Ulm/Donau

Zastopnik:
Direktor: Willi Stadler, Claus Maier, Julia Stadler
 

Kontakt

Telefon: +49 7584 9226-0
E-pošta: infonoSpam@w-stadler.de  
 

ID za DDV

Identifikacijska številka za davek na dodano vrednost v skladu s § 27 a Zakona o davku na dodano vrednost:
DE 811 357 071
 

Odgovorni za vsebino v skladu s § 55 odst. 2 RStV (državne pogodbe o radiodifuziji)

Willi Stadler
Max-Planck-Str. 21
88361 Altshausen
NEMČIJA
 

Reševanje potrošniških sporov / univerzalna arbitražna komisija

Niti ne želimo niti nismo dolžni sodelovati v postopkih za reševanje sporov pred arbitražnim odborom potrošnikov.
 

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo v skladu s § 7 odst. 1 TMG odgovorni za lastno vsebino na teh straneh v skladu s splošno zakonodajo. V skladu s §§ 8 do 10 TMG kot ponudnik storitev nismo dolžni nadzorovati posredovanih ali shranjenih informacij tretjih oseb ali preiskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost.

Obveznosti odstranitve ali blokiranja uporabe informacij v skladu s splošno zakonodajo ostajajo nespremenjene. Odgovornost v zvezi s tem je mogoča le od trenutka, ko izvemo za konkretno pravno kršitev. Takoj ko bomo ugotovili takšne pravne kršitve, bomo te vsebine takoj odstranili.
 

Odgovornost za povezave

Naša ponudba vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih oseb, na katerih vsebino nimamo vpliva. Zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za to vsebino tretjih oseb. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile v času povezave preverjene glede morebitnih pravnih kršitev. V času ustvarjanja povezave ni bila najdena nobena protipravna vsebina.

Stalno spremljanje vsebine povezanih strani ni smiselno brez konkretnih dokazov pravne kršitve. Če izvemo za pravne kršitve, bomo takšne povezave takoj odstranili.
 

Avtorske pravice

Za vsebino in dela na teh straneh, ki jih ustvari upravljavec spletnega mesta, velja nemška zakonodaja o avtorskih pravicah. Za razmnoževanje, obdelavo, distribucijo in kakršno koli izkoriščanje zunaj meja zakonodaje o avtorskih pravicah je potrebno pisno soglasje ustreznega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije te spletne strani so dovoljeni samo za zasebno, nekomercialno uporabo.

V kolikor vsebine na tej strani ni ustvaril upravljavec, so upoštevane avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti vsebine tretjih oseb so označene kot take. Če kljub temu ugotovite kršitev avtorskih pravic, vas prosimo, da nas o tem obvestite. Če izvemo za pravne kršitve, bomo takšne vsebine takoj odstranili.
 

Spletno oblikovanje in programiranje

KAOS Werbeagentur
www.kaos.de