Testni in razvojni centri

[Translate to SLO:] STADLER Test- und Entwicklungszentrum

Obsežni testi učinkovitosti

V naših odlično opremljenih testno-razvojnih centrih v Nemčiji in Sloveniji preizkušamo najrazličnejše scenarije, da bi našli idealno rešitev za vse zahteve. Tu preverjamo delovanje naših sistemov, njihovo zmogljivost in prilagodljivost.

V našem inovacijskem centru v Sloveniji izvajamo STADLER-jeve raziskovalne in razvojne dejavnosti na področju sortiranja plastike.

Modularen in prilagodljiv

Testni in inovacijski center STADLER v Sloveniji ponuja tudi predstavitev postopka sortiranja odpadkov. Zaradi reverzibilnih in pomičnih trakov je mogoče postopek sortiranja v testnem centru prilagoditi skladno z željami in zahtevami naših strank. Na ta način lahko kupci na lastne oči vnaprej vidijo postopek sortiranja odpadkov, načrtovanega za njihov sistem, in na podlagi tega sprejmejo odločitev o nakupu. Poleg tega so v centru na voljo tečaji za stranke in zaposlene.

[Translate to SLO:] STADLER Dosierwalze

Natančne nastavitve do najmanjših podrobnosti

S pomočjo testov z vzorci materialov naših strank preverjamo tudi pretočnost in kakovost sortiranja naših balističnih separatorjev v realnih pogojih. To nam omogoča, da nove in obstoječe sisteme za stranke oblikujemo natančno po njihovih zahtevah in s tem kar se da povečamo zmogljivost sistemov.