Testni in razvojni centri

[Translate to SLO:] STADLER Test- und Entwicklungszentrum

Obsežni testi učinkovitosti

V naših odlično opremljenih testno-razvojnih centrih v Nemčiji in Sloveniji preizkušamo najrazličnejše scenarije, da bi našli idealno rešitev za vse zahteve. Tu preverjamo delovanje naših sistemov, njihovo zmogljivost in prilagodljivost.

V našem inovacijskem centru v Sloveniji izvajamo STADLER-jeve raziskovalne in razvojne dejavnosti na področju sortiranja plastike.

Modularen in prilagodljiv

Testni in inovacijski center STADLER v Sloveniji ponuja tudi predstavitev postopka sortiranja odpadkov. Modularna struktura omogoča hitro namestitev strojev in tako ponuja edinstveno prilagodljivost. Na ta način lahko kupci na lastne oči vnaprej vidijo postopek sortiranja odpadkov, načrtovanega za njihov sistem, in na podlagi tega sprejmejo odločitev o nakupu. Poleg tega so v centru na voljo tečaji za stranke in zaposlene.

[Translate to SLO:] STADLER Dosierwalze

Natančne nastavitve do najmanjših podrobnosti

S pomočjo testov z vzorci materialov naših strank preverjamo tudi pretočnost in kakovost sortiranja naših balističnih separatorjev v realnih pogojih. To nam omogoča, da nove in obstoječe sisteme za stranke oblikujemo natančno po njihovih zahtevah in s tem kar se da povečamo zmogljivost sistemov.