Kultura podjetja

Spoštovanje. Odprtost in iskrenost – biti spoštljiv in človeški. Enakopravnost. To je tisto, za kar se zavzema podjetje STADLER. To velja tako za odnos do strank, dobaviteljev in poslovnih partnerjev kot tudi za odnos do zaposlenih v podjetju/skupini STADLER.

Po čem se razlikujemo

S trajnostnim poslanstvom, celovito vizijo in trdnimi vrednotami se je družba STADLER uveljavila kot eden vodilnih svetovnih dobaviteljev sistemov za sortiranje odpadkov.

Izjava o poslanstvu našega podjetja

[Translate to SLO:] Handschlagmentalität bei STADLER

Kar obljubiš-izpolni

V podjetju STADLER se dogovori sklepajo kot so se nekoč – s stiskom roke. To je filozofija, na podlagi katere je podjetje STADLER postalo svetovno uspešno in tajnostno naravnano podjetje posebne vrste.

[Translate to SLO:] Besprechung bei STADLER

Skupaj smo močni

Ob vsem tem se dobro zavedamo, da so naši zaposleni naše največje bogastvo. V skladu s tem smo vam na voljo v vseh pogledih in na različne načine podpiramo vaše interese. Rezultat je prijetno in hkrati produktivno delovno okolje. Prilagodljivi modeli delovnega časa, strokovna usposabljanja ali skupne športne aktivnosti. To nas združuje in krepi.

[Translate to SLO:] Gemeinsame Aktivitäten bei STADLER

Za zdravje skrbimo z nordijsko hojo, rednimi pohodniškimi in zimsko-športnimi izleti ali ponudbo zdravih kosil in brezplačnega sadja.

Več o naših notranjih aktivnostih

Poleg tega prevzemamo družbeno odgovornost do posameznika, pa tudi do naše regije, v katero smo že stoletja trdno zakoreninjeni.

Več o naši družbeni odgovornosti

[Translate to SLO:] Altshausen, Baden-Württemberg