Zakaj izbrati nas?

  • najsodobnejša tehnologija na enem mestu
  • hitra odzivnost
  • visoko usposobljen kader, ki skrbi za vaše želje
Willy Stadler Willy Stadler Willy Stadler Willy Stadler Willy Stadler Willy Stadler Willy Stadler

Predstavitev

Smo podjetje Willy Stadler d.o.o., ki se lahko pohvali z več kot 200 letno tradicijo, izkušnjami in zanesljivostjo na področju kovinske konstrukcije, zvarjencev, opažev za betoniranje, strojev za sortiranje odpadkov in obdelavo kovine. Tako našim obstoječim in bodočim partnerjem mogočamo kakovostne celovite rešitve ali izboljšanje učinkovitosti njihovih sistemov.

Naša zgodovina podjetja sega daleč nazaj v leto 1791, ko je bila v nemškem Altshausnu ustanovljena vaška kovačija, imenovana Stadler.

Leta 1960 je poslovanje prevzel Willi Stadler, leta 1991 pa se mu je pridružil Willi Stadler mlajši. Prelomnica za podjetje je bilo leto 1997, ko je bila ustanovljena podružnica v Sloveniji.

V podjetju Willy Stadler se torej že več kot dvesto let ukvarjamo z obdelovanjem kovin, od začetkov z ročnimi kovanimi izdelki prek ključavničarstva do jeklenih in lahkih kovinskih konstrukcij.

Mejniki, ki so znamovali podjetje Willy Stadler d.o.o.

1997
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2006
Danes
Februarja leta 1997 Willi Stadler starejši, Willi Stadler mlajši, Joachim Günter in Marbeton ustanovijo podjetje Willy Stadler d.o.o. v Sloveniji, ki z mesecem julijem začne aktivno poslovanje s petimi zaposlenimi. Prvo naročilo: izdelovanje transformatorskih vrat za podjetje IGM-Sava d.o.o.
V februarju 1999 se proizvodnja preseli v novo najeto proizvodno halo, število zaposlenih pa se povzpne na 10.
Ob začetku novega tisočletja začne Willy Stadler d.o.o. redno proizvodnjo jeklenih konstrukcij za matično podjetje Willy Stadler GmbH & Co.KG v Altshausnu, Nemčija. V poletnih mesecih podjetje dobi pomembno naročilo: izdelavo opaža za tunel na avtocesti Zagreb-Reka.
Marca 2001 lastništvo slovenskega podjetja Willy Stadler v celoti prevzame Willi Stadler mlajši.
Vroče poletje leta 2002 zaznamuje slovesen dogodek, odkup najete proizvodne hale v Krškem.
Stalno stremenje k izboljšavam se obrestuje s tehnološko inovacijo podjetja Willy Stadler d.o.o. na področju proizvodnje konstrukcije in novih sejalnih bobnov, ki se v celoti proizvajajo v Sloveniji. Leto 2003 mine v znamenju nakupa laserskega rezalnika Amada, namenjenega razrezu pločevine v obeh podjetjih Willy Stadler, v Altshausnu in Krškem. Konec tega leta se začne tudi gradnja druge proizvodne hale, ki je posledica uspešnega poslovanja in smelih načrtov za prihodnost.
Drugi dan meseca julija je bil posvečen otvoritvi druge proizvodne hale, obenem pa je bila to sedma obletnica poslovanja Willy Stadler d.o.o. Slovesnosti ob tej priložnosti se udeležita tudi župana Krškega in Obrigheima.
prelomno leto za vaše poslovanje. Pridružite se mnogim zadovoljnim podjetjem, ki so se odločila za sodelovanje z nami in s tem dvignila kakovost svojih izdelkov ali izboljšala učinkovitost svojih sistemov.
Danes s paradnimi konji naše proizvodnje - balističnimi separatorji, sortirnimi bobni ter izločevalniki motilnih elementov - zadovoljujemo potrebe manjših in večjih podjetij po celi Evropi in tudi širše.

 

Stopite v stik z nami

Za več informacij o sodelovanju z nami in naših storitvah stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vaše potrebe!

ZAKAJ
IZBRATI NAS?

Najsodobnejša tehnologija
Hitra odzivnost
Veliki proizvodni prostori
Imamo certificiran sistem vodenja po

ISO certifikat
POLITIKA PODJETJA (PDF, 119KB)